Glazen

Unieke brillenglazen van Optic Markt

Bij de aankoop van een nieuwe bril kies je voor een montuur dat bij jouw stijl en persoonlijkheid past. Maar het zijn uiteindelijk de brillenglazen die de bril helemaal perfect maken.

Jij bent uniek, jouw brillenglazen zouden dat ook moeten zijn

Brillenglazen van Optic Markt bieden een optimaal zicht. Ze zijn op maat gemaakt voor jouw persoonlijke levensstijl en de visuele correcties die je nodig hebt. Dit zorgt voor een unieke kijkervaring.

Kom gerust eens langs. Wij vertellen je graag alles over de beste brillenglazen van Optic Markt en welke glazen het beste bij jou passen.


Kwaliteit en keuze

Wij houden van duidelijkheid en geven je vooraf alle informatie, zodat je weloverwogen kunt beslissen.

Het team van Optic Markt raadt brillenglazen van HOYA aan, één van de meest toonaangevende glasleveranciers ter wereld. Hiermee bieden wij brillenglazen van topkwaliteit op basis van geavanceerde glasontwerpen, die aansluiten op onze visie: de meest innovatieve producten en onderscheidende dienstverlening. 


Het comfort van HOYA-brillenglazen

Heb je nog nooit van HOYA gehoord?

Producten van HOYA zijn o.a. te vinden in: de Space Shuttle, in camera’s, mobiele telefoons, computers, tablets, populaire LCD-tv’s,...
HOYA besteedt ook veel aandacht aan het verbeteren van de techniek om steeds nauwkeuriger de juiste oogcorrectie te kunnen bepalen.


Wij bieden:

  • Geavanceerd glasadvies
  • Digitale brilaanpassing

Een goede oogmeting en brillenglazen zijn natuurlijk belangrijk, maar de manier waarop glazen in het montuur worden geplaatst is bepalend voor het kijkresultaat. Een klein verschil kan namelijk al hinderlijke (kijk)problemen veroorzaken.

Dat is ook de reden dat wij werken met de iPad. Hierop gebruiken wij een geavanceerd video-centreersysteem dat computergestuurd het optimale brillenglas selecteert. Daarna wordt exact berekend hoe het glas in uw montuur gemonteerd moet worden.
Hoe? Met behulp van verfijnde calculatiemethoden, gebaseerd op:
- het montuur,
- uw ogen,
- het brilvoorschrift
- uw kijkgedrag.

  • Brillenglas-coatings

Wij raden de Hi-Vision LongLife coating van HOYA aan: ’s werelds hardste brillenglascoating.

  • Blue Control

Tegenwoordig maken we van ‘s morgens vroeg tot ’s avonds laat gebruik van digitale schermen, zowel op het werk als privé. Hierdoor worden onze ogen blootgesteld aan een enorme hoeveelheid blauw licht, ook bekend als hoogenergetisch zichtbaar licht. Dit kan leiden tot verschillende klachten: overbelaste ogen, vermoeidheid en slapeloosheid.

HOYA BlueControl is een coating voor brillenglazen die het blauwe licht dat door beeldschermen wordt uitgestraald neutraliseert. Dit voorkomt vermoeidheid en overbelasting van de ogen. Jouw ogen blijven niet alleen in een betere conditie, maar kijken wordt comfortabeler en kleuren worden natuurlijker.


Welk type glazen vind je bij ons?

  • Enkelvoudige brillenglazen
  • Multifocale brillenglazen
  • Multifocaal maatwerk: Hoyalux iD MyStyle V+
  • Computer/kantoor-brillenglazen
  • Meekleurende brillenglazen
  • Zonneglazen op sterkte

De productie van jouw brillenglazen

Voor het vervaardigen van een brillenglas is grote precisie nodig. Het glas moet namelijk tot op een honderdste millimeter nauwkeurig worden gefreesd om de optimale sterkte te verkrijgen die voor het betreffende oog nodig is. Wij verrichten vervolgens nog veel werk voordat je jouw nieuwe bril kunt dragen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x